Oferte imobiliare Constanta

Detineti o proprietate si doriti sa o vindeti? 

Așadar, ați decis să vindeti proprietatea dumneavoastră. Fără îndoială, este una dintre cele mai mari investitii pe care le-ați făcut și doriți sa vi se intoarca un pret maxim sau vreti sa obțineti cel mai bun preț posibil din piața imobiliară actuală. Una dintre cele mai importante decizii pe care le puteți face in acest sens este alegerea agentului dumneavoastra imobiliar. Vreti un agent care va înțelege clar situația și nevoile, care va lucra pentru dumneavoastra, intr-o piața imobiliară corecta, si care este in stare sa negocieze cel mai bun preț posibil de vânzare?

Atunci când alegeți un agent este important să nu se alegeti doar bazandu-va pe comisioanele lor, costurile sau ceea ce va spun ei despre valoarea casei dumneavoastra. Agentul dumneavoastră trebuie să fie clar, pe intelesul fiecaruia si sa poată demonstra multe din  atributele-cheie precum modul în care vor consilia cumparatorii, cum vor prezenta casa catre cumpărător, cum va ajuta in stabilirea pretului si poate cel  mai important, modul în care acesta negociază prețul final de vânzare, astfel sa urmareasca doar interesul dumneavoastra in tranzactie.

Lucrand cu un agent, Nu dumneavoastră veti face propria cercetare de piata, în raport cu valorile de piață din zona dumneavoastră, sau cu alte case similare in zona dvs. care s-au vândut recent. Toți agenții trebuie să vă ofere o listă detaliată a vânzărilor comparabile pentru a susține indicația lor de preț.

Și aici sunt mai multe lucruri pe care ar trebui să le cautati atunci când intervievati un agent, pentru a forma un parteneriat cu acesta. Ramane doar sa va informati.

As fi incantat sa colaboram. Sunt aici pentru a va AJUTA!

 Vreau sa
Cod oferta
Pret
Localizare
Telefon
Email
Persoana de contact
Fotografii
Extensii permise: JPG GIF PNG. Marime maxima per poza: 512Kb. Recomandam sa setati aparatul foto la 1024x768 pixeli.
Alte detalii
Descrie aici imobilul sau scrie informatii relevante despre oferta ta.